Το FreqsTV, παρουσίασε ενα documentary, για το «Images, Words & Beyond»tour, και με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων απο την κυκλοφορία του «Images And Words», μπορούμε να δοούμε την μπάντα να μιλάει γι αυτό!!

Continue reading «DREAM THEATER: ΔΕΙΤΕ ΤΟ DOCUMENTARY ΓΙΑ ΤΟ «Images, Words & Beyond» Tour!»

Dream Theater: Ακούστε το νέο τους τραγούδι"Moment of Betrayal".


«The Astonishing»..Αυτός είναι ο τίτλος του νέου διπλού concept άλμπουμ των Dream Theater, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου.


Αυτός είναι ο τρίτος δίσκος των Dream Theater με τον Mike Mangini στα drums, ο οποίος και ηχογραφήθηκε στα Cove City Sound Studios, ΝΥ.

Στο video που ακολουθεί παρακάτω μποείτε να ακούσετε το ένα νέο τραγούδι απο τον δίσκο, το «Moment of Betrayal«.

«The Astonishing» tracklisting:

Act I

01. Descent of the NOMACS
02. Dystopian Overture
03. The Gift of Music
04. The Answer
05. A Better Life
06. Lord Nafaryus
07. A Savior in the Square
08. When Your Time Has Come
09. Act of Faythe
10. Three Days
11. The Hovering Sojourn
12. Brother, Can You Hear Me?
13. A Life Left Behind
14. Ravenskill
15. Chosen
16. A Tempting Offer
17. Digital Discord
18. The X Aspect
19. A New Beginning
20. The Road to Revolution

Act II

01. 2285 Entr’acte
02. Moment of Betrayal
03. Heaven’s Cove
04. Begin Again
05. The Path That Divides
06. Machine Chatter
07. The Walking Shadow
08. My Last Farewell
09. Losing Faythe
10. Whispers in the Wind
11. Hymn of a Thousand Voices
12. Our New World
13. Power Down
14. Astonishing

DREAM THEATER: Nέος δίσκος τον Σεπτέμβριο!!!

dream theaterΣτις 24 Σεπτεμβρίου του 2013 αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος και, σύμφωνα με πηγές,ομώνυμος δίσκος των Dream Theater. Δουλεμένος στη Νέα Υόρκη και μετά από δύο χρόνια από την κυκλοφορία του ‘A Dramatic Turn of Events’ η μπάντα από το Berklee έρχεται με νέο υλικό. Τέλος, θα είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά, όπου ο Mike Mangini θα αποτελεί ενεργό μέλος και ως προς τη δημιουργική διαδικασία του συγκροτήματος.Υπομονή ως το Σεπτέμβρη λοιπόν…